Tandartsverzekeringen

Ga je jaarlijks alleen voor controle naar de tandarts? Of bezoek je de tandarts juist heel vaak? Je bepaalt zelf tot welk bedrag je 100% verzekerd wilt zijn. Wij vergoeden je kosten tot dat bedrag. Zonder ingewikkelde voorwaarden. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Kijk zelf wat de mogelijkheden zijn:

Ongevallendekking

Al onze tandartsverzekeringen bevatten een ongevallendekking. Noodzakelijke behandelingen aan je gebit als gevolg van een ongeval worden vergoed tot een bedrag van € 2.500 of € 5.000, afhankelijk van het door jou gekozen pakket.

Kies je voor de Tandarts Extra of de Tandarts Compleet dan stellen we je een aantal vragen over de conditie van je gebit en tandvlees. Op grond van de verkregen informatie wordt bepaald of je in aanmerking komt voor het afsluiten van de betreffende polis.

Jonger dan 18 jaar? 

De Basisverzekering dekt tandheelkundige zorg tot 18 jaar. Een extra tandartsverzekering is dus niet nodig. Wil je een extra dekking voor orthodontie? Sluit dan een aanvullende verzekering af met een vergoeding voor orthodontie. Kies je voor de PNO Extra of PNO Compleet dan stellen we je een aantal gezondheidsvragen, onder andere over orthodontie. Op grond van de op die wiijze verkregen informatie wordt bepaald of je in aanmerking komt voor het afsluiten van de betreffende polis.

Bereken je premie

 


PNO Service Center

030 639 62 62
Maandag t/m vrijdag van
8.30 tot 21.00 uur


Copyright 2015 by PNOzorg | sitemap |  disclaimer | privacy
PNOzorg maakt gebruik van cookies. Lees hier over cookies