Over PNOzorg

Al 70 jaar is PNOzorg dé specialist in zorgverzekeringen voor mensen die werkzaam zijn in de media en in de creatieve sector. Bij ons krijg je buitengewoon veel vrijheid. Zo kun je zelf kiezen naar welk ziekenhuis je gaat. Voor deze vrijheid van keuze betaal je bij ons niets extra!

Onze keuzevrijheid en de snelle en goede dienstverlening worden erg gewaardeerd door onze verzekerden. We krijgen van hen hiervoor een 8,2 en daar zijn we trots op!

Visie
Een goede gezondheid is belangrijk, zeker voor professionals die volop in het leven staan en voor wie werk en vrije tijd in elkaar overlopen. Onze klanten willen er echter niet continu mee bezig zijn. PNOzorg heeft een hart voor creativiteit en voor zorg en is daarom betrouwbaar: als er iets gebeurt, dan regelen we het voor je!

Missie
PNOzorg is dé specialist in zorgverzekeringen voor alle zelfbewuste professionals met een hart voor de creatieve (media)sector. Wij bieden altijd de beste zorg. Dat betekent optimale keuzevrijheid, persoonlijke service en kwaliteit van zorg.

Samenwerking PNOzorg en ONVZ
Sinds 2018 werkt PNOzorg volledig samen met ONVZ. Dat betekent dat de aanvullende zorgverzekeringen van PNOzorg nu gelijk zijn aan die van ONVZ. Eerder boden PNOzorg en ONVZ al samen de basisverzekering aan. Dankzij de hechtere samenwerking zijn we nu nog efficiënter en slagvaardiger. Zo hoeft PNOzorg niet langer zelf producten te ontwikkelen en aan de man te brengen. 

Voor jou als verzekerde heeft de volledige samenwerking tussen PNOzorg en ONVZ een positief effect op de premie van je zorgverzekering.

Meer informatie over PNOzorg:

Wil jij weten wat je bij PNOzorg vergoed krijgt?

Bekijk alle vergoedingen