Over PNOzorg

Al ruim 60 jaar is PNOzorg de specialist in zorgverzekeringen voor mensen die werkzaam zijn in de media en in de creatieve sector. Bij ons krijg je altijd optimale keuzevrijheid. Zo kun je zelf kiezen naar welke arts en welk ziekenhuis je gaat. Voor deze vrijheid van keuze betaal je bij ons niets extra!

PNOzorg staat voor het negende jaar op rij in de top 3 van beste zorgverzekeraars. PNOzorg kreeg een gemiddelde beoordeling van een 8,2. Daar zijn we trots op! Vooral keuzevrijheid en een snelle en goede dienstverlening worden erg gewaardeerd door onze verzekerden.

Visie
Een goede gezondheid is belangrijk, zeker voor professionals die volop in het leven staan en voor wie werk en vrije tijd in elkaar overlopen. Onze klanten willen er echter niet continu mee bezig zijn. PNOzorg heeft een hart voor creativiteit en voor zorg en is daarom betrouwbaar: als er iets gebeurt, dan regelen we het voor je!

Missie
PNOzorg is dé specialist in zorgverzekeringen voor alle zelfbewuste professionals met een hart voor de creatieve (media)sector. Wij bieden altijd de beste zorg. Dat betekent keuzevrijheid, persoonlijke service en kwaliteit van zorg.

Meer informatie over PNOzorg: