Snel hulp nodig? Wij helpen je graag!

In het najaar is het vaak druk bij ons Service Center en tijdens de feestdagen zijn de openingstijden aangepast. Graag willen wij je ook in deze periode snel, maar ook goed helpen. Lees hier hoe je een lange wachttijd voorkomt.

Terug
Snel hulp nodig.jpg

15 nov 2017

In november en december is het bij ons drukker dan normaal. Dit komt doordat veel mensen dan vragen hebben over hun verzekering en de nieuwe premie. Graag willen we jou gedurende deze periode nog steeds snel, maar vooral goed helpen. Daarom geven wij je tips als je snel antwoord wilt op jouw vraag.

  • Bel of chat met het PNO Service Center

Om in deze drukke periode iedereen goed van dienst te zijn, verruimen wij onze openingstijden. Zo is het PNO Service Center tot en met 13 januari ook op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur geopend. Verder zijn in de avonduren de wachttijden vaak korter. Onze collega’s zitten voor je klaar op 030 639 62 62 of via de chat in het beveiligde gedeelte van MijnPNO.

  • Check de websites

Wil je jouw verzekering bekijken of wijzigen, een declaratie indienen of persoonlijke gegevens wijzigen? Dit kun je eenvoudig doen in MijnPNO. Zoek je algemene informatie over PNOzorg, zoals een uitleg over het eigen risico of de Vergoedingswijzer? Klik dan in de menubalk boven aan deze pagina en kies de gewenste pagina.

  • Volg ons op social media

Ons webcareteam helpt je graag met al jouw vragen via Facebook of Twitter, gedurende de openingstijden van het Service Center

  • Wacht met jouw vraag tot in januari

Wist je dat niet al je verzekeringszaken voor 31 december geregeld hoeven te zijn? Alleen als je wilt overstappen moet dit voor het eind van het jaar bij ons bekend zijn, maar je kunt in januari nog terecht voor het afsluiten of wijzigen van een aanvullende of tandartsverzekering. In januari is het vaak weer rustiger.

  • Vraag het de ZorgConsulent

Heb je een vraag over bijvoorbeeld medisch advies of een behandelmethode, bel dan met de ZorgConsulent. Onze ZorgConsulenten op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur via het gratis telefoonnummer 0800 020 00 04.

 Alle actuele openingstijden vind je bij Contact.

Wil jij weten wat je bij PNOzorg vergoed krijgt?

Bekijk alle vergoedingen