Nu overstappen naar een zorgverzekering van PNOzorg

U bent van harte welkom!

Wilt u een basisverzekering of aanvullende zorgverzekering bij PNOzorg aanvragen? Bij PNOzorg bent u verzekerd van topkwaliteit en service. Overstappen naar PNOzorg kan heel gemakkelijk en snel (op een juist overstapmoment) door uw verzekering online aan te vragen.

 

Vraag verzekering aan

 

Gratis Overstapservice

Na uw overstap moet u uw huidige zorgverzekering uiteraard opzeggen. Dat hoeft u niet zelf te doen. Dat regelen wij voor u, met onze gratis Overstapservice. U heeft er geen omkijken naar.

Heeft u alleen een basisverzekering aangevraagd, dan zeggen wij alleen uw basisverzekering op. Als u ook een aanvullende zorgverzekering bij uw huidige zorgverzekeraar heeft, dan moet u deze zelf opzeggen.

Als u bij ons een basisverzekering en aanvullende verzekering afsluit, dan zeggen wij uw huidige basisverzekering en aanvullende verzekering voor u op.

Na uw aanvraag

Wij behandelen uw aanmelding uiteraard zo snel mogelijk. U ontvangt hierover bericht. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Zo werkt overstappen naar PNOzorg

  • U moet schriftelijk opzeggen bij uw huidige zorgverzekeraar. Maak hierbij gebruik van onze handige Overstapservice, dan doen wij dat voor u.
  • Opzeggen moet gebeuren vóór 1 januari van het nieuwe jaar.
  • U bent verplicht om voor 1 februari van het nieuwe jaar een nieuwe zorgverzekering af te sluiten. Deze gaat dan in per 1 januari van dat jaar, met terugwerkende kracht.

Goed om te weten

Wilt u ook overstappen naar PNOzorg?

Bereken nu uw premie