Informatie voor werkgevers

Natuurlijk wil je het beste voor je medewerkers. Kies daarom voor een collectieve zorgverzekering van PNOzorg. Het kost je niets, aanmelden is heel eenvoudig en het levert je medewerkers veel voordelen op.

Medewerkers snel weer fit

We streven ernaar dat je medewerkers binnen 5 werkdagen een eerste consult krijgen en binnen 10 dagen worden behandeld. Deze service geldt voor de meest gangbare behandelingen zoals orthopedie en cardiologie maar niet voor complexe behandelingen als bijvoorbeeld transplantaties. De ZorgConsulent helpt graag om dit te realiseren.

Daarnaast helpen onze ZorgConsulenten om met je medewerker te werken aan een gezonde leefstijl. Want gezond zijn én gezond blijven, dat is het natuurlijk het allerbelangrijkste. Je kunt bij de ZorgConsulent onder andere terecht voor een gezondheidscheck en persoonlijk leefstijladvies.

Kosten re-integratie vergoed

Als je medewerkers onverwacht lang ziek zijn of arbeidsongeschikt dreigen te raken, dan vergoeden onze aanvullende verzekeringen (m.u.v. PNO Start) de kosten voor re-integratie. In sommige gevallen vergoeden we tot wel 45%. Dat scheelt je aanzienlijk.

Wil jij weten wat je bij PNOzorg vergoed krijgt?

Bekijk alle vergoedingen

De voordelen op een rij

Sluit je een collectieve zorgverzekering van PNOzorg af, dan profiteren je medewerkers van de volgende voordelen:

  • Collectiviteitskorting op de premie
  • Op korte termijn een eerste consult
  • Op korte termijn een behandeling
  • Samenwerking met professionele partners
  • Vrije keuze voor arts en ziekenhuis
  • Snelle uitbetaling van declaraties
  • Gedeeltelijke tegemoetkoming in de kosten van opvang voor hun kind(eren) of zorgafhankelijke partner bij een ziekenhuisopname (in de aanvullende verzekeringen PNO Extra en PNO Compleet)
  • Kinderen gratis meeverzekerd
  • Een Service Center dat ook buiten werktijden bereikbaar is.
PNOzorg man zit op bureau en appt.jpg

Aanmelden gratis en eenvoudig

Ben je overtuigd? Meld je dan aan voor de collectieve zorgverzekering van PNOzorg. Je medewerkers ontvangen dan 8% korting op de Basisverzekering en 13% op de aanvullende verzekering en de tandartsverzekering. Aanmelden kan snel en eenvoudig via onderstaande button.

Aanmelden bij PNOzorg

Voor meer informatie over onze collectieve zorgverzekering kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 035 702 34 16. Of stuur een e-mail.