Gezonde leefstijl

Een gezonde leefstijl: de ZorgConsulent helpt je op weg

Gezond zijn én gezond blijven, dat is het allerbelangrijkste. Een jaarlijkse gezondheidscheck en voeding en beweging kunnen je hierbij helpen. Onze ZorgConsulenten vertellen je er graag meer over en geven je persoonlijk leefstijladvies.

Jaarlijkse gezondheidscheck
Ook voor een gratis jaarlijkse gezondheidscheck door een fysiotherapeut kun je bij ons terecht. Deze check bestaat onder andere uit een leefstijlvragenlijst, een conditietest en wanneer gewenst ook uit een sport- en bewegingsadvies. Je regelt de gezondheidscheck gemakkelijk en direct via onze ZorgConsulenten. Deze is gratis wanneer je een aanvullende verzekering (Start t/m Compleet) van PNOzorg hebt afgesloten.

Samen met de ZorgConsulent werken aan je gezondheid
Heb je naar aanleiding van je gezondheidscheck het advies gekregen om concreet aan de slag te gaan? Bijvoorbeeld met afvallen of stoppen met roken? Dan helpt de ZorgConsulent je graag op weg met een persoonlijk gesprek en ondersteuning op maat.

De vergoeding die je ontvangt voor dit traject is afhankelijk van jouw aanvullende verzekering.

Op zoek naar een diëtiste?
Heb je specifieke vragen over voeding? De ZorgConsulent zoekt graag met je naar een diëtiste in de buurt van jouw woonplaats. Daarnaast is het mogelijk om aan te kloppen bij de ZorgConsulenten met specifieke kennis over voeding. Ook daarmee helpen ze je graag verder.

Bereikbaarheid van de PNO ZorgConsulent

Een aanvraag bij de PNO ZorgConsulent kun je doen via MijnPNO of op werkdagen van 8:30 tot 17:30 uur via het gratis telefoonnummer 0800 020 00 04.