Fit blijven

Heeft u vragen over gezonder leven en gezond blijven? Ook dan kunt u contact opnemen met de ZorgConsulent. De ZorgConsulent ondersteunt u bij het aanpassen van uw leefstijl, bijvoorbeeld wanneer u wilt afvallen of stoppen met roken.

Gezond zijn en gezond blijven

Bewust bezig zijn met uw gezondheid is belangrijk. Daarom bieden wij preventiecursussen aan. Bekijk het complete cursusaanbod. Wilt u hulp bij het vinden van de juiste preventiecursus? De ZorgConsulent kan u hierbij helpen. Ook geeft de ZorgConsulent tips en informatie over hoe u fit en vitaal blijft.

Wilt u een preventief medisch onderzoek, gezondheidsheidscheck-up of sportcheck-up? Dan kunt u dat via de ZorgConsulent aanvragen. Het hangt van uw aanvullende verzekering af of u hiervoor een vergoeding ontvangt.

Samen werken aan uw gezondheid

Misschien heeft u na de gezondheidscheck-up, sportcheck-up of het preventief medisch onderzoek het advies gekregen om uw leefstijl aan te passen. Wij kunnen u begeleiden bij het maken van een duurzame keuze. De ZorgConsulent gaat graag in een persoonlijk gesprek met u na wat de mogelijkheden zijn.

Bereikbaarheid van de PNO ZorgConsulent

Een aanvraag bij de PNO ZorgConsulent kun je doen via MijnPNO of op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur via het gratis telefoonnummer 0800 020 00 04.