Sneller geholpen dankzij snelzorg

De zorg in Nederland is goed. Toch staan we voor behoorlijke uitdagingen. De vraag naar zorg neemt toe en tegelijkertijd hebben we te maken met een groeiend tekort aan personeel. Daarmee stijgen de zorgkosten, en nemen ook de wachttijden toe. Daarom is PNO gestart met Snelzorg.

Snelzorg is een initiatief waarbij we met zorgaanbieders in Nederland afspraken maken, zodat u daar sneller terecht kunt. De PNO ZorgConsulent zoekt naar een locatie waar u snel en goed geholpen kunt worden, passend bij uw wensen en benodigde behandeling. U hoeft niets extra’s te betalen voor Snelzorg: dit zit in de basisverzekering van PNOzorg.

Snel naar een medisch specialist

Met Snelzorg kunt u dus snel terecht bij een medisch specialist die bij ons Snelzorg-netwerk is aangesloten. Vanaf het moment dat u een beroep doet op Snelzorg, regelt de PNO ZorgConsulent alles. De PNOZorgConsulent legt contact met de medisch specialist en wij vergoeden de kosten direct aan de zorgverlener. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw herstel.

Meer zorgpartners zullen volgen

In 2022 voegen we steeds meer zorgpartners toe aan Snelzorg, zodat u voor veel verschillende medische problemen snel geholpen kunt worden. Door de coronacrisis is het helaas mogelijk dat hier ook vertragingen in plaats vinden. 

Vanwege de huidige omstandigheden is er minder personeel beschikbaar in de ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra (ZBC). Daardoor is Snelzorg zoals u van ons gewend bent, momenteel niet altijd mogelijk. Om alle noodzakelijke zorg door te kunnen laten gaan, moeten zorgverleners soms geplande zorg afzeggen. Wij blijven uiteraard ons uiterste best doen om u zo snel mogelijk te helpen.

Zorgadvies nodig?

Bel de PNO ZorgConsulent. Onze ZorgConsulenten weten welke instanties er zijn en denken graag met u mee. Ook zijn ze goed op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.

 

Telefoon: 0800 020 00 04 (gratis), kies voor optie 2 of stuur een e-mail naar zorgconsulent@pnozorg.nl. Bekijk de actuele openingstijden op onze contactpagina.