Vind zorgverlener

Bij PNOzorg heb je volledig vrije keuze. Wij bepalen niet naar welke arts je gaat, dat kies je zelf. Om je bij die keuze te ondersteunen, kun je zoeken naar zorgverleners (uitgezonderd alternatieve zorg en zorgverleners in het buitenland) binnen een bepaalde afstand van jouw woonplaats. Voor de medisch specialistische zorg en de geestelijke gezondheidszorg vind je ook informatie over wachttijden, de medische kwaliteit en over de wijze waarop patiënten de kwaliteit hebben ervaren.

Naar de Zorgzoeker

Vermelding van een aandoening of behandeling wil niet per definitie zeggen dat de kosten ervan voor vergoeding in aanmerking komen. Dat wordt bepaald door jouw polisvoorwaarden. Daarnaast kun je het vergoedingsoverzicht raadplegen via ons Vergoedingenoverzicht. Mocht je na raadpleging nog vragen hebben dan kun je hierover contact opnemen met het PNO Service Center op 030 639 62 62.

Uiteraard is kwaliteit van zorg en informatie daarover voortdurend in ontwikkeling. De gegevens worden dan ook regelmatig bijgewerkt.

Wil je hulp bij het kiezen van een zorgverlener of een persoonlijk advies, dan kun je contact opnemen met de PNO Zorgconsulenten. Zij helpen graag telefonisch via 0800 020 0004 (gratis) op werkdagen van 08.30–17.30 uur of MijnPNO.nl.