Zorgverlener zoeken

Kies zelf het beste ziekenhuis

Bij PNOzorg heeft u optimale vrije zorgkeuze. U kiest zelf het beste ziekenhuis voor u uit. Wij bepalen dat niet. De zorgzoeker helpt u bij het maken van uw keuze. Zoek een ziekenhuis of uw zorgverlener op met onderstaande zorgzoeker.

 

Naar de Zorgzoeker

Wat u vergoed krijgt, staat bij onze vergoedingen.

Heeft u vragen hierover? Neem dan contact op met het PNO Service Center via telefoonnummer 030 639 62 62. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur.

Wat is de zorgzoeker?

Wilt u zelf uw zorgverlener kiezen? Met de zorgzoeker kunt u zelf zoeken naar bijvoorbeeld een ziekenhuis, zelfstandig behandelcentrum, medisch specialist of een andere zorgverlener binnen een bepaalde afstand van uw woonplaats. Ook kunt u op een bepaalde ziekte of een aandoening zoeken.

U ziet in de zorgzoeker adres- en telefoongegevens van de zorgverleners en ziekenhuizen. Wanneer u in de lijst met zoekresultaten op een ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum klikt, komt u op de detailpagina van het ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum van uw keuze. Hier staat meer informatie over het behandelaanbod en de kwaliteitsscore.

U kunt opnieuw zoeken door bovenin het scherm van de zorgzoeker een nieuwe zoekopdracht uit te voeren.

Let op: soms heeft u vooraf toestemming van ons nodig. Deze toestemming noemen we ook wel een machtiging. Op de pagina Toestemming vragen vindt u meer informatie hierover.

Hulp nodig bij zorgverlener kiezen?

Wilt u hulp bij het kiezen van een ziekenhuis of zorgverlener? Of wilt u een persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze PNO ZorgConsulenten. Zij helpen u graag en zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur via telefoonnummer 0800 020 00 04 (gratis), kies optie 2.
U kunt ook een e-mail sturen naar zorgconsulent@pnozorg.nl