Zorgverzekeringen

Basisverzekering € 112,24 per maand

Onze PNO Basisverzekering biedt voor € 112,24 per maand een prima basis voor de vergoeding van je ziektekosten. Met deze restitutie verzekering ben je vrij om zelf je arts en ziekenhuis te kiezen. Bovendien is een groot deel van de noodzakelijke medische zorgkosten in de Basisverzekering gedekt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de huisarts, een ziekenhuisopname, specialistische hulp en geneesmiddelen.
Voor kinderen tot 18 jaar betaal je geen premie voor de Basisverzekering.
Bij de maandpremie van € 112,24 heb je geen vrijwillig eigen risico. Kies je voor een vrijwillig eigen risico van € 500 per jaar dan daalt je maandpremie naar € 87,24.

Aanvullend verzekerd vanaf € 6,75 per maand

Is de Basisverzekering voor jou te beperkt? Sluit dan voor € 6,75 een aanvullende zorgverzekering af voor een uitgebreidere dekking. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden: van een kleine aanvulling (PNO Start) tot een zeer uitgebreid pakket (PNO Compleet). Er is altijd een aanvullende verzekering die bij je past.
Voor kinderen tot 18 jaar hoef je voor een aanvullende verzekering geen premie te betalen. Kinderen in die leeftijdscategorie zijn altijd gratis aanvullend meeverzekerd op de meest uitgebreide verzekering van een van de ouders.

PNO Keuze met voordeel

Van sommige vergoedingen weet je van tevoren al dat je ze het komende jaar niet gaat gebruiken. Voor die gevallen biedt onze aanvullende verzekering PNO Keuze uitkomst waarbij je kunt kiezen om bepaalde medische kosten niet mee te verzekeren. Je laat vergoedingen vervallen in ruil voor een lagere premie.  Met als resultaat: een verzekering die beter aansluit op je persoonlijke situatie.
Zijn kinderen tot 18 jaar meeverzekerd op jouw aanvullende PNO Keuze verzekering en heb je voor jezelf een aantal vergoedingen uitgezet? Dan blijven de kinderen volledig verzekerd voor alle vergoedingen binnen PNO Keuze.

Bereken je premie

Medische selectie
Kies je voor een van onze meest uitgebreide pakketten, PNO Extra of PNO Compleet, dan stellen we je een aantal gezondheidsvragen. Bij het PNO Extra pakket hebben die vragen betrekking op fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en orthodontie voor kinderen onder de 18 jaar. Voor het PNO Compleet pakket kun je vragen verwachten over fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, fertiliteitsbehandelingen en orthodontie voor kinderen onder de 18 jaar. Op basis van de door jou gegeven antwoorden wordt bepaald of je in aanmerking komt voor het afsluiten van het betreffende pakket.

PNO Buitenland € 3,37 per maand
Reis je veel? Dan is het PNO Buitenland dé aanvullende verzekering voor jou. Deze aanvullende verzekering vergoedt álle spoedeisende medische kosten in het buitenland en ook de kosten voor geplande zorg in België en Duitsland. Voor € 3,37 ben je al verzekerd voor zorg in het buitenland.

Tandartsverzekering vanaf € 13,40 per maand
De PNO Basisverzekering dekt tandheelkundige hulp tot 18 jaar. Daarnaast ontvangen kinderen de meest uitgebreide aanvullende tandartsverzekering van een van de ouders.

Ben je 18 jaar of ouder? Dan worden tandartskosten niet langer uit de Basisverzekering vergoed. Hiervoor kun je een aparte, aanvullende tandartsverzekering afsluiten, uitgebreid of minder uitgebreid.

Heb je na een ongeval onverwachte schade aan je gebit opgelopen? Bij PNOzorg worden noodzakelijke behandelingen aan je gebit als gevolg van een ongeval vergoed tot een bedrag van € 2.500 of € 5.000, afhankelijk van het door jou gekozen, aanvullende pakket. Al onze tandartsverzekeringen bieden een 100% vergoeding voor tandartskosten na een ongeval.

Kies je voor een van onze uitgebreide pakketten, Tandarts Extra of Tandarts Compleet, dan stellen we je een aantal vragen. Op basis van de door jou gegeven antwoorden wordt bepaald of je in aanmerking komt voor het afsluiten van het betreffende pakket.

Alleen een aanvullende verzekering?

Sluit je bij ons alleen een aanvullende verzekering zonder Basisverzekering af? Dan betaal je 50% meer premie voor je aanvullende (tandarts)verzekering. Ben je op dit moment elders verzekerd maar wil je overstappen naar PNOzorg en profiteren van optimale keuzevrijheid en onze andere voordelen? Meld je dan nu aan.

Wil jij ook overstappen naar PNOzorg?

Bereken nu je premie