Zorgverzekeringen

Basisverzekering € 129,98 per maand

De overheid bepaalt welke zorg onder de basisverzekering valt. Zo dekt de basisverzekering de kosten voor de zorg van bijvoorbeeld huisarts, ziekenhuis, (gespecialiseerde) ggz en de kosten van de meeste medicijnen. Maar of uw basisverzekering alle kosten vergoedt, hangt af van het type polis dat u kiest. Kiest u voor een naturapolis, dan worden alleen de kosten van zorg volledig vergoed wanneer u in een door de zorgverzekeraar gecontracteerd ziekenhuis wordt behandeld. Doet u dat niet, dan kunt u bij een naturapolis een forse rekening krijgen. Wij vinden het belangrijk dat u zelf kunt kiezen naar welke arts of ziekenhuis u gaat. PNOzorg biedt u daarom optimale vrije keuze bij het kiezen van uw zorgverlener. Dat is restitutie.

Aanvullend verzekerd vanaf € 7,39 per maand

Met een aanvullende zorgverzekering van PNOzorg kunt u meer zorg vergoed krijgen. Kies de aanvullende zorgverzekering die bij uw zorgbehoefte past. Van Start tot Excellent worden de vergoedingen steeds uitgebreider.
Voor kinderen tot 18 jaar hoef je voor een aanvullende verzekering geen premie te betalen. Kinderen in die leeftijdscategorie zijn altijd gratis aanvullend meeverzekerd op de meest uitgebreide verzekering van een van de ouders.

Bereken je premie

Gezondheidsvragen
Kies je voor een van onze meest uitgebreide aanvullende pakketten dan stellen we je een aantal gezondheidsvragen. Op basis van de door jou gegeven antwoorden wordt bepaald of je in aanmerking komt voor het afsluiten van het betreffende pakket. Dit doen wij om de verzekeringen voor alle verzekerden betaalbaar te houden.

PNO Buitenland € 3,49 per maand
Reis je veel? Dan is het PNO Buitenland dé aanvullende verzekering voor jou. Deze aanvullende verzekering vergoedt álle spoedeisende medische kosten in het buitenland en ook de kosten voor geplande zorg in België en Duitsland. Voor € 3,37 ben je al verzekerd voor zorg in het buitenland.

Tandartsverzekering vanaf € 12,32 per maand

Bent u opzoek naar de beste tandartsverzekering voor 18 jaar en ouder? Onze aanvullende tandartsverzekeringen vergoeden meer dan alleen uw tandartsbezoek. Ook behandelingen door een mondhygiënist worden vergoed, tot het maximumbedrag dat past bij de aanvullende verzekering.

Alleen een aanvullende verzekering?

Sluit je bij ons alleen een aanvullende verzekering zonder Basisverzekering af? Dan betaal je 50% meer premie voor je aanvullende (tandarts)verzekering. Ben je op dit moment elders verzekerd maar wil je overstappen naar PNOzorg en profiteren van optimale keuzevrijheid en onze andere voordelen? Meld je dan nu aan.

Wil jij ook overstappen naar PNOzorg?

Bereken nu je premie