Zorgverzekeringen

Nieuws! PNOzorg gaat in 2023 verder onder de naam ONVZ. Bent u geïnteresseerd in onze zorgverzekeringen? Bekijk dezelfde pakketten dan op de website van ONVZ.

Lees meer op de website van ONVZ

 

Basisverzekering € 134,50 per maand

Iedereen kan bij PNOzorg een basisverzekering afsluiten. De overheid bepaalt welke zorg onder de basisverzekering valt. Zo dekt de basisverzekering de kosten voor de zorg van bijvoorbeeld huisarts, ziekenhuis, (gespecialiseerde) ggz en de kosten van de meeste medicijnen. De basisverzekering van PNOzorg biedt buitengewoon veel vrijheid. Dat betekent dat u zelf kiest naar welke ziekenhuis u gaat. Dat is belangrijk als u op zoek bent naar de beste zorgverzekering met optimale vrije zorgkeuze.

Aanvullend verzekerd vanaf € 7,90 per maand

Met een aanvullende zorgverzekering van PNOzorg kunt u meer zorg vergoed krijgen. Kies de aanvullende zorgverzekering die bij uw zorgbehoefte past. 

Voor kinderen tot 18 jaar hoeft u voor een aanvullende verzekering geen premie te betalen. Kinderen in die leeftijdscategorie zijn altijd gratis aanvullend meeverzekerd op de meest uitgebreide verzekering van een van de ouders.

Bereken premie

Gezondheidsvragen
Kiest u voor een van onze meest uitgebreide aanvullende pakketten dan stellen we u een aantal gezondheidsvragen. Op basis van de door u gegeven antwoorden wordt bepaald of u in aanmerking komt voor het afsluiten van het betreffende pakket. Dit doen wij om de verzekeringen voor alle verzekerden betaalbaar te houden.

PNO OntzorgPlus € 4,18 per maand

Met de aanvullende verzekering OntzorgPlus van PNOzorg bent u verzekerd van de beste regelhulp. Ook krijgt u veelvoorkomende hoge kosten bij noodsituaties vergoed.

PNO Buitenland € 3,49 per maand
Reist u veel? Dan is het PNO Buitenland dé aanvullende verzekering voor u. Deze aanvullende verzekering vergoedt álle spoedeisende medische kosten in het buitenland en ook de kosten voor geplande zorg in België en Duitsland.

Tandverzekering vanaf € 12,69 per maand

Bent u opzoek naar de beste tandverzekering voor 18 jaar en ouder? Onze aanvullende tandverzekeringen vergoeden meer dan alleen uw tandartsbezoek. Ook behandelingen door een mondhygiënist worden vergoed, tot het maximumbedrag dat past bij de aanvullende verzekering.

Alleen een aanvullende verzekering?

Sluit u bij ons alleen een aanvullende verzekering zonder Basisverzekering af? Dan betaalt u 50% meer premie voor uw aanvullende (tandarts)verzekering. Bent u op dit moment elders verzekerd maar wilt u overstappen naar PNOzorg en profiteren van optimale keuzevrijheid en onze andere voordelen? Meldt u dan nu aan.

Overstappen naar PNOzorg?

Bereken premie