Aanvullende verzekeringen

Van eenvoudig (PNO Start) tot zeer uitgebreid (PNO Compleet); PNOzorg biedt een ruime keuze in aanvullende verzekeringen. Kijk hieronder welke aanvullende verzekering het beste bij jou past:

PNO Start

Verwacht je weinig zorgkosten voor het aankomende jaar? Dan is het verleidelijk om alleen een Basisverzekering af te sluiten. Toch kan het slim zijn om je aanvullend te verzekeren. Bijvoorbeeld als je veel sport. De aanvullende verzekering PNO Start vergoedt kosten voor fysiotherapie, gezondheidscheck en inentingen én is af te sluiten voor een zeer scherpe premie.

PNO Standaard

Wil je een aanvullende verzekering die meerdere zorgkosten vergoedt tegen een scherpe prijs? Dan is de PNO Standaard een logische keuze.

PNO Keuze

Van sommige vergoedingen weet je van tevoren al dat je ze het komende jaar niet gaat gebruiken. Voor die gevallen biedt onze aanvullende verzekering PNO Keuze uitkomst waarbij je kunt kiezen om bepaalde medische kosten niet mee te verzekeren. Je laat vergoedingen vervallen in ruil voor een 15% lagere premie.

PNO Extra

Wil je onaangename verrassingen zoveel mogelijk uitsluiten en ga je voor uitstekende zorg voor jezelf en voor je gezin? Dan biedt PNO Extra uitkomst. Deze aanvullende verzekering vergoedt de meest voorkomende medische kosten die niet vanuit de Basisverzekering worden vergoed.

PNO Compleet

PNO Compleet is onze meest uitgebreide aanvullende verzekering. Wil je maximale zekerheid en zeer ruime vergoedingen? Dan is PNO Compleet voor jou de beste keuze.

In het kort: 

Vergelijk onze aanvullende verzekeringen

Nu vergelijken

Kies je voor de uitgebreide aanvullende verzekering PNO Extra of PNO Compleet, dan stellen we je een aantal gezondheidsvragen. Voor PNO Extra hebben de vragen betrekking op orthodontie voor kinderen onder de 18 jaar, fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen. Voor de PNO Compleet gaan de vragen over orthodontie voor kinderen onder de 18 jaar, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en fertiliteitsbehandelingen. Op basis van de door jou gegeven antwoorden wordt bepaald of je in aanmerking komt voor het afsluiten van het betreffende pakket.

Sluit je bij ons alleen een aanvullende verzekering af zonder Basisverzekering? Dan betaal je 50% meer premie voor je de betreffende aanvullende verzekering.

Altijd collectiviteitskorting

Bij PNOzorg ontvang je altijd collectiviteitskorting. Daarmee profiteer je van voordeel op je premie, ook als je werkgever geen collectief contract heeft afgesloten of als je zelfstandig ondernemer bent.

Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd

Voor kinderen tot 18 jaar betaal je geen premie voor de Basisverzekering. Zij zijn altijd gratis aanvullend meeverzekerd op de meest uitgebreide verzekering van een van de ouders. Dit geldt ook voor de tandartsverzekering. Zijn kinderen tot 18 jaar meeverzekerd op jouw aanvullende PNO Keuze met voordeel verzekering en heb je voor jezelf een aantal vergoedingen uitgezet? Dan blijven de kinderen volledig verzekerd voor alle vergoedingen binnen PNO Keuze met voordeel.

Zonder zorgen op reis? Met PNO Buitenland ben je al voor € 3,37 klaar voor vertrek!

Meer weten?