Aanvullende verzekeringen

Nieuws! PNOzorg gaat in 2023 verder onder de naam ONVZ. Bent u geïnteresseerd in onze zorgverzekeringen? Bekijk dezelfde pakketten dan op de website van ONVZ.

Lees meer op de website van ONVZ

Met een aanvullende zorgverzekering van PNOzorg kunt u meer zorg vergoed krijgen. Kies de aanvullende zorgverzekering die bij uw zorgbehoefte past.

PNO Start, vanaf € 7,90 per maand

Kies Start als u een aanvullende verzekering wilt met een aantal belangrijke vergoedingen zoals fysiotherapie en een degelijke gezondheid check tegen een zeer scherpe premie. Start sluit u af naast de basisverzekering. Zo kan het aantrekkelijk zijn om een Start af te sluiten wanneer u weinig  aanvullende zorg verwacht maar net dat beetje extra zoekt bijvoorbeeld omdat u een sport beoefent.

PNO Plus, vanaf € 20,60 per maand

Kies Plus als u verzekerd wilt zijn van een breed aanbod van vergoedingen tegen een aantrekkelijke premie. Plus sluit u af naast de basisverzekering.

PNO Optimaal, vanaf € 43,01 per maand

Kies Optimaal als u een uitgebreide aanvullende dekking wilt. Optimaal sluit u af naast de basisverzekering en is bijvoorbeeld voor gezinnen met kinderen interessant.

PNO Top, vanaf € 64,87 per maand

Kies Top als u een zeer uitgebreide aanvullende zorgverzekering wilt. Top sluit u af naast de basisverzekering. Geschikt voor mensen die het prettig vinden om wanneer er iets gebeurt, uitstekend verzekerd te zijn van goede zorg.

PNO OntzorgPlus, vanaf € 4,18 per maand

Kiest u voor OntzorgPlus, dan kiest u voor de beste regelhulp bij noodsituaties. OntzorgPlus heeft ruime vergoedingen. Wij nemen u alle zorg uit handen. OntZorgPlus sluit u af naast de basisverzekering.

Vergelijk onze aanvullende verzekeringen

Nu vergelijken

Kiest u voor een van de uitgebreidere aanvullende verzekeringen, dan stellen we u een aantal gezondheidsvragen. Op basis van de door u gegeven antwoorden wordt bepaald of u in aanmerking komt voor het afsluiten van het betreffende pakket.

Sluit u bij ons alleen een aanvullende verzekering af zonder Basisverzekering? Dan betaalt u 50% meer premie voor de betreffende aanvullende verzekering. Sluit u OntzorgPlus zonder Basisverzekering? Dan betaalt u per maand € 20 meer premie voor OntzorgPlus.

Altijd collectiviteitskorting

Bij PNOzorg ontvangt u altijd collectiviteitskorting op uw aanvullende verzekering. Daarmee profiteert u van voordeel op de premie, ook als uw werkgever geen collectief contract heeft afgesloten of als u zelfstandig ondernemer bent.

Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd

Kinderen tot 18 jaar zijn altijd gratis meeverzekerd op de meest uitgebreide aanvullende verzekering (Top en Excellent uitgezonderd) van een van de ouders. Het is wel noodzakelijk de verzekering voor uw kind(eren) aan te vragen.

Zonder zorgen op reis? Met PNO Buitenland bent u al voor € 3,49 klaar voor vertrek!

Meer weten?