Aanvullende verzekeringen

Met een aanvullende zorgverzekering van PNOzorg kunt u meer zorg vergoed krijgen. Kies de aanvullende zorgverzekering die bij uw zorgbehoefte past.

PNO Start, vanaf €7,39 per maand

Kies Start als u een aanvullende verzekering wilt met een aantal belangrijke vergoedingen zoals fysiotherapie en een degelijke gezondheid check tegen een zeer scherpe premie. Start sluit u af naast de basisverzekering. Zo kan het aantrekkelijk zijn om een Start af te sluiten wanneer u weinig  aanvullende zorg verwacht maar net dat beetje extra zoekt bijvoorbeeld omdat u een sport beoefent.  

PNO Beter, vanaf €9,76 per maand

Kies Beter als u een aanvullende verzekering wilt die naast een goede dekking voor fysiotherapie ook een aantal andere belangrijke vergoedingen kent zoals bijvoorbeeld alternatieve geneeswijze, vergoeding voor hulpmiddelen. Beter sluit u af naast de basisverzekering.

PNO Plus, vanaf €23,58 per maand

Kies Plus als u verzekerd wilt zijn van een breed aanbod van vergoedingen tegen een aantrekkelijke premie. Plus sluit u af naast de basisverzekering.

PNO Optimaal, vanaf €40,92 per maand

Kies Optimaal als u een uitgebreide aanvullende dekking wilt. Optimaal sluit u af naast de basisverzekering en is bijvoorbeeld voor gezinnen met kinderen interessant.

PNO Top, vanaf €59,98 per maand

Kies Top als u een zeer uitgebreide aanvullende zorgverzekering wilt. Top sluit u af naast de basisverzekering. Geschikt voor mensen die het prettig vinden om wanneer er iets gebeurt, uitstekend verzekerd te zijn van goede zorg.

PNO Excellent, vanaf €122,76 per maand

Kiest u voor Excellent, dan kiest u voor de beste verzekering van Nederland. Excellent heeft namelijk de meest uitgebreide dekkingen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw zorgkosten. Excellent sluit u af naast de basisverzekering.

Vergelijk onze aanvullende verzekeringen

Nu vergelijken

Kies je voor een van de uitgebreidere aanvullende verzekeringen, dan stellen we je een aantal gezondheidsvragen. Op basis van de door jou gegeven antwoorden wordt bepaald of je in aanmerking komt voor het afsluiten van het betreffende pakket.

Sluit je bij ons alleen een aanvullende verzekering af zonder Basisverzekering? Dan betaal je 50% meer premie voor je de betreffende aanvullende verzekering.

Altijd collectiviteitskorting

Bij PNOzorg ontvang je altijd collectiviteitskorting. Daarmee profiteer je van voordeel op je premie, ook als je werkgever geen collectief contract heeft afgesloten of als je zelfstandig ondernemer bent.

Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd

Kinderen tot 18 jaar zijn altijd gratis meeverzekerd op de meest uitgebreide aanvullende verzekering (Top en Excellent uitgezonderd) van een van de ouders. Dit geldt ook voor de tandartsverzekering. Het is wel noodzakelijk de verzekering voor je kind(eren) aan te vragen.

Zonder zorgen op reis? Met PNO Buitenland ben je al voor € 3,49 klaar voor vertrek!

Meer weten?