PNO OntzorgPlus

Nieuws! PNOzorg gaat in 2023 verder onder de naam ONVZ. Bent u geïnteresseerd in onze zorgverzekeringen? Bekijk dezelfde pakketten dan op de website van ONVZ.

Lees meer op de website van ONVZ

PNOzorg Vader met dochtertje.jpg

De beste hulp bij noodsituaties

We hopen natuurlijk dat het u nooit overkomt, maar stel dat u een ernstig ongeluk krijgt. Of hoort dat u een ernstige aandoening heeft. Weet u dan wat u allemaal moet regelen? Met de aanvullende verzekering OntzorgPlus van PNOzorg bent u verzekerd van de beste regelhulp. Ook krijgt u veelvoorkomende hoge kosten bij noodsituaties vergoed.

Uiteraard bent u bij PNOzorg goed verzekerd. Maar hoe zit het met de onverwacht hoge kosten als gevolg van een ernstig ongeluk of van bepaalde ernstige aandoeningen? Kosten die niet direct met zorg te maken hebben. Of die niet door de basisverzekering worden vergoed. Wie zorgt er bijvoorbeeld voor uw kinderen en huishouden als u in het ziekenhuis moet blijven? Hoe regelt u aanpassingen aan uw huis of auto als u invalide raakt? En hoe zorgt u dat uw behandeling en herstel zo soepel mogelijk verlopen?

Uw zorgen en regelwerk in vertrouwde handen

Er komt in een noodsituatie veel op u af. Terwijl u ondertussen uw werk, privéleven en dat van uw gezin ook door wilt laten gaan. Allemaal zaken waar u nu liever niet over nadenkt. Toch zien we regelmatig dat de hulp tijdens een noodsituatie tekortschiet. U moet bijvoorbeeld te lang wachten op hulp, krijgt geen vergoeding of de hulp past niet bij uw behoefte. Precies daarom kunt u uw zorgen bij ons neerleggen en vertrouwen op onze kennis en expertise. Daarnaast krijgt u veelvoorkomende kosten vergoed.

Met slechts een telefoontje naar de PNO ZorgConsulent nemen wij uw zorgen uit handen. De ZorgConsulent onderzoekt wat u nodig heeft en gaat direct voor u aan de slag.

Met OntzorgPlus kunt u, na goedkeuring van de ZorgConsulent, rekenen op onderstaande vergoedingen:

Vergoedingen

Goed om te weten

De beste regelhulp en ruime vergoedingen. We nemen uw zorg uit handen.

Bereken premie

Korting op uw premie

Collectiviteitskorting

De premie voor OntzorgPlus is inclusief de 7% Stichting Vrienden van PNOzorg korting. Maar misschien heeft uw werkgever een collectieve verzekering bij ONVZ? Of bent u zzp'er of bijvoorbeeld mkb'er? Ook dan ontvangt u een aantrekkelijke korting.

Kies uw betaaltermijn en krijg korting

Als u per kwartaal, half jaar of jaar betaalt, ontvangt u 0,5%, 1% of 2% korting op uw premie.

Meer zorg, maar dan anders

Wilt u uitgebreider verzekerd zijn, overweeg dan ook deze verzekeringen.

Basisverzekering

Het fundament onder elke aanvullende verzekering.

Bekijk basisverzekering

Aanvullende verzekeringen

Fysiotherapie, orthodontie en meer.

Bekijk aanvullende verzekeringen

Tandverzekeringen

Controle en preventie boven de 18 jaar en meer.

Bekijk tandverzekeringen

Heeft u nog vragen?
Neem gerust contact op met ons Service Center via telefoonnummer 030 639 62 62
(maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur, Facebook of Twitter)