PNO Compleet

PNO Compleet: maximale zekerheid

PNO Compleet is onze meest uitgebreide aanvullende verzekering. Wil je maximale zekerheid en zeer ruime vergoedingen? Dan is PNO Compleet voor jou de beste keuze.

Kies je voor PNO Compleet, dan stellen we bij je aanvraag een aantal gezondheidsvragen. Deze vragen hebben betrekking op orthodontie voor kinderen onder de 18 jaar, alternatieve geneeswijzen, fertiliteitsbehandelingen en op fysiotherapie. Op basis van de door jou gegeven antwoorden wordt bepaald of je in aanmerking komt voor het afsluiten van de betreffende verzekering.

Een overzicht van alle vergoedingen vind je in de Vergoedingswijzer.
De zorgverzekeringskaart voor PNO Compleet kun je hier bekijken.

Profiteer ook van vrije zorgkeuze, onze handige app en snelle uitbetaling.

Bereken direct je premie!

Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd

Kinderen tot 18 jaar zijn altijd gratis meeverzekerd op de meest uitgebreide aanvullende verzekering van een van de ouders. Dit geldt ook voor de tandartsverzekering.

Altijd collectiviteitskorting

Bij PNOzorg ontvang je altijd collectiviteitskorting. Daarmee profiteer je van voordeel op je premie, ook als je werkgever geen collectief contract heeft afgesloten of als je een (kleine) ondernemer bent.

PNO Compleet zonder Basisverzekering

Sluit je bij ons een PNO Compleet verzekering af zonder Basisverzekering? Dan betaal je 50% meer premie voor deze aanvullende verzekering.

Zonder zorgen op reis? Met PNO Buitenland ben je al voor € 3,37 klaar voor vertrek!

Meer weten?