PNO Extra

PNO Extra: geen verrassingen

Wil je onaangename verrassingen zoveel mogelijk uitsluiten en ga je voor uitstekende zorg voor jezelf en voor je gezin? Dan biedt PNO Extra uitkomst. Deze aanvullende verzekering vergoedt de meest voorkomende medische kosten die niet vanuit de Basisverzekering worden vergoed.

Kies je voor de PNO Extra, dan stellen we bij je aanvraag een aantal gezondheidsvragen die betrekking hebben op orthodontie voor kinderen onder de 18 jaar, fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen. Op basis van de door jou gegeven informatie wordt bepaald of je in aanmerking komt voor het afsluiten van de betreffende verzekering.

Een overzicht van alle vergoedingen vind je in de Vergoedingswijzer.
De zorgverzekeringskaart voor PNO Extra kun je hier bekijken.

Profiteer ook van vrije zorgkeuze, onze handige app en snelle uitbetaling.

Bereken direct je premie!

Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd

Kinderen tot 18 jaar zijn altijd gratis meeverzekerd op de meest uitgebreide aanvullende verzekering van een van de ouders. Dit geldt ook voor de tandartsverzekering.

Altijd collectiviteitskorting

Bij PNOzorg ontvang je altijd collectiviteitskorting. Daarmee profiteer je van voordeel op je premie, ook als je werkgever geen collectief contract heeft afgesloten of als je een (kleine) ondernemer bent.

PNO Start zonder Basisverzekering

Sluit je bij ons een PNO Start verzekering af zonder Basisverzekering? Dan betaal je 50% meer premie voor deze aanvullende verzekering.

Zonder zorgen op reis? Met PNO Buitenland ben je al voor € 3,37 klaar voor vertrek!

Meer weten?