PNO Start

Nieuws! PNOzorg gaat in 2023 verder onder de naam ONVZ. Bent u geïnteresseerd in onze zorgverzekeringen? Bekijk dezelfde pakketten dan op de website van ONVZ.

Lees meer op de website van ONVZ

PNO Start

Kies Start als u een aanvullende zorgverzekering wilt met een aantal belangrijke vergoedingen zoals fysiotherapie en een degelijke gezondheidscheck tegen een zeer scherpe premie. Start sluit u af naast de basisverzekering. Zo kan het aantrekkelijk zijn om een Start af te sluiten wanneer u weinig  aanvullende zorg verwacht maar toch net dat beetje extra dekking zoekt, bijvoorbeeld omdat u een sport beoefent.  

Belangrijke vergoedingen PNO Start

  • Buitenlandvaccinaties en preventieve geneesmiddelen
  • Fysiotherapie en oefentherapie 
  • Gezondheidscheck-up / sportcheck-up

Een overzicht van alle vergoedingen vindt u in de Vergoedingen.
De zorgverzekeringskaart voor PNO Start kunt u hier bekijken.

Profiteer ook van optimale vrije zorgkeuze, onze handige app en snelle uitbetaling.

Bereken premie

Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd

Kinderen tot 18 jaar zijn altijd gratis meeverzekerd op de meest uitgebreide aanvullende verzekering (Top en Excellent uitgezonderd) van een van de ouders. Het is wel noodzakelijk de verzekering voor uw kind(eren) aan te vragen.

Altijd collectiviteitskorting

Bij PNOzorg ontvangt u altijd collectiviteitskorting. Daarmee profiteert u van voordeel op uw premie, ook als uw werkgever geen collectief contract heeft afgesloten of als u zelfstandig ondernemer bent.

PNO Start zonder Basisverzekering

Sluit u bij ons een PNO Start verzekering af zonder Basisverzekering? Dan betaalt u 50% meer premie voor deze aanvullende verzekering.

Zonder zorgen op reis? Met PNO Buitenland bent u al voor € 3,49 klaar voor vertrek!

Meer weten?