PNO Start

PNO Start

Kies Start als u een aanvullende zorgverzekering wilt met een aantal belangrijke vergoedingen zoals fysiotherapie en een degelijke gezondheidscheck tegen een zeer scherpe premie. Start sluit u af naast de basisverzekering. Zo kan het aantrekkelijk zijn om een Start af te sluiten wanneer u weinig  aanvullende zorg verwacht maar toch net dat beetje extra dekking zoekt, bijvoorbeeld omdat u een sport beoefent.  

Belangrijke vergoedingen PNO Start

  • Buitenlandvaccinaties en preventieve geneesmiddelen
  • Fysiotherapie en oefentherapie 
  • Gezondheidscheck-up / sportcheck-up

Een overzicht van alle vergoedingen vind je in de Vergoedingen.
De zorgverzekeringskaart voor PNO Start kun je hier bekijken.

Profiteer ook van vrije zorgkeuze, onze handige app en snelle uitbetaling.

Bereken direct je premie!

Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd

Kinderen tot 18 jaar zijn altijd gratis meeverzekerd op de meest uitgebreide aanvullende verzekering (Top en Excellent uitgezonderd) van een van de ouders. Dit geldt ook voor de tandartsverzekering. Het is wel noodzakelijk de verzekering voor je kind(eren) aan te vragen.

Altijd collectiviteitskorting

Bij PNOzorg ontvang je altijd collectiviteitskorting. Daarmee profiteer je van voordeel op je premie, ook als je werkgever geen collectief contract heeft afgesloten of als je zelfstandig ondernemer bent.

PNO Start zonder Basisverzekering

Sluit je bij ons een PNO Start verzekering af zonder Basisverzekering? Dan betaal je 50% meer premie voor deze aanvullende verzekering.

Zonder zorgen op reis? Met PNO Buitenland ben je al voor € 3,49 klaar voor vertrek!

Meer weten?