PNO Buitenland

PNOzorg Vrijheid.jpg

Zonder zorgen op reis!

Nederlanders reizen steeds meer. De dekking die de basisverzekering in het buitenland biedt, is voor veel mensen niet voldoende. Daarom heeft PNOzorg: PNO Buitenland. Een aanvullende verzekering voor alle medische kosten in het buitenland.

Medische hulp in het buitenland is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt als je op reis gaat. Maar als je in het buitenland tóch hulp nodig hebt, wil je niet voor onverwachte kosten staan. Veel Nederlanders sluiten daarom naast hun aanvullende verzekering een reisverzekering af. Dit is echter niet altijd noodzakelijk. De kans is dan groot dat je deels dubbel verzekerd bent.

Spoedeisende medische kosten
PNO Buitenland vergoedt álle spoedeisende medische kosten in het buitenland. Dat klinkt logisch, maar dat is het niet. Zo vergoedt de basisverzekering zorgkosten in het buitenland tot het bedrag dat die behandeling in Nederland kost. In bijvoorbeeld de Verenigde Staten en Zwitserland kan een behandeling tot vijf keer duurder zijn dan in Nederland. Het verschil moet je dan zelf bijbetalen. PNO Buitenland neemt dit risico op bijbetalen weg. Waar ter wereld je ook bent.

Kosten voor verblijf en vervoer
Naast de vergoeding van kosten voor spoedeisende zorg, vergoedt PNO Buitenland ook de extra kosten van verblijf en vervoer. Voor bijvoorbeeld het eerder terugkeren van je reis vanwege een ernstig ongeval of overlijden van een reisgenoot of een familielid.

Eén aanspreekpunt
Als je iets overkomt op reis, neem dan direct contact op met PNO Zorgassistance. Zij zijn altijd bereikbaar op
telefoonnummer +31 (0) 88 668 97 71 en helpen je met al jouw medische hulp en advies over geneeskundige zorg. Zo zorgen zij onder andere voor (de vergoeding van) de vlucht terug naar huis, extra verblijf en vervoer van jou en je reisgenoten.

Uniek: ook voor geplande zorg
Voor geplande reguliere zorg kun je met PNO Buitenland ook terecht in België en Duitsland. Moet je bijvoorbeeld een heupoperatie ondergaan en zijn de wachtlijsten in Nederland erg lang, dan kun je zonder extra kosten in deze buurlanden een ziekenhuis kiezen. Neem hiervoor wel altijd contact op met onze ZorgConsulent.

Vragen over PNO Buitenland? Bel met het Service Center via 030 639 62 62.

Vergoedingen bekijken? Ga naar de Vergoedingen.
De zorgverzekeringskaart voor PNO Buitenland kun je hier  bekijken.

Profiteer ook van vrije zorgkeuze, onze handige app en snelle uitbetaling.

Bereken direct je premie!

Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd

Kinderen tot 18 jaar zijn altijd gratis meeverzekerd op de meest uitgebreide aanvullende verzekering (Top en Excellent uitgezonderd) van een van de ouders. Dit geldt ook voor de tandartsverzekering. Het is wel noodzakelijk de verzekering voor je kind(eren) aan te vragen.

Altijd collectiviteitskorting

Bij PNOzorg ontvang je altijd collectiviteitskorting. Daarmee profiteer je van voordeel op je premie, ook als je werkgever geen collectief contract heeft afgesloten of als je een (kleine) ondernemer bent.

PNO Buitenland zonder Basisverzekering

Sluit je bij ons een PNO Buitenland verzekering af zonder Basisverzekering? Dan betaal je 50% meer premie voor deze aanvullende verzekering.

Vergelijk onze aanvullende verzekeringen

Nu vergelijken