Tandartsverzekeringen

Bent u opzoek naar een goede tandartsverzekering voor 18 jaar en ouder? Onze aanvullende tandartsverzekeringen vergoeden meer dan alleen uw tandartsbezoek. Ook behandelingen door een mondhygiënist worden vergoed, tot het maximumbedrag dat past bij de aanvullende verzekering.

Kijk zelf wat de mogelijkheden zijn:

Ongevallendekking

Al onze tandartsverzekeringen bieden een ongevallendekking. Noodzakelijke behandelingen aan je gebit als gevolg van een ongeval worden 100% vergoed tot een bedrag van € 2.500 of € 10.000, afhankelijk van het door jou gekozen pakket.

Kies je voor een van de meer uitgebreide aanvullende verzekeringen? Dan stellen we je een aantal vragen over de conditie van je gebit en tandvlees. Op basis van de door jou gegeven informatie wordt bepaald of je in aanmerking komt voor het afsluiten van de betreffende polis.

Jonger dan 18 jaar? 

De Basisverzekering dekt tandheelkundige zorg tot 18 jaar waardoor een extra tandartsverzekering dus niet nodig is. Wil je een extra dekking voor orthodontie? Sluit dan een aanvullende verzekering af met een vergoeding voor orthodontie.

Vergelijk onze aanvullende verzekeringen

Nu vergelijken