Tandartsverzekeringen

Ga je alleen voor een jaarlijkse controle naar de tandarts? Of bezoek je de tandarts juist heel vaak? Bij PNOzorg bepaal je zelf tot welk bedrag je 80% verzekerd wilt zijn. Wij vergoeden 80% van de behandeling tot het maximumbedrag.

Kijk zelf wat de mogelijkheden zijn:

Ongevallendekking

Al onze tandartsverzekeringen bieden een ongevallendekking. Noodzakelijke behandelingen aan je gebit als gevolg van een ongeval worden 100% vergoed tot een bedrag van € 2.500 of € 5.000, afhankelijk van het door jou gekozen pakket.

Kies je voor de Tandarts Extra of de Tandarts Compleet? Dan stellen we je een aantal vragen over de conditie van je gebit en tandvlees. Op basis van de door jou gegeven informatie wordt bepaald of je in aanmerking komt voor het afsluiten van de betreffende polis.

Jonger dan 18 jaar? 

De Basisverzekering dekt tandheelkundige zorg tot 18 jaar waardoor een extra tandartsverzekering dus niet nodig is. Wil je een extra dekking voor orthodontie? Sluit dan een aanvullende verzekering af met een vergoeding voor orthodontie. Kies je voor de PNO Extra of PNO Compleet, dan stellen we je een aantal gezondheidsvragen, onder andere over orthodontie. Op basis van de door jouw gegeven antwoorden wordt bepaald of je in aanmerking komt voor het afsluiten van de betreffende polis.

Vergelijk onze aanvullende verzekeringen

Nu vergelijken